Natural Pools Trip

La Maretanal található természetes medence különleges képződményei, túrázókkal a szikla tetején.

Tenerife tele van rejtett kincsekkel és olyan természetes medencékkel, ahová nem egyszerű eljutni. Nincsenek még lépcsővel kiépítve és igen nehéz megtalálni őket. Más esetben bár rájuk találsz, a körülmények nem megfelelőek , például nagy hullámzás, apály-dagály teszik lehetetlenné, hogy élvezhesd azokat. Egy 14 éve Tenerifén élő, hivatalos hegyivezetővel jóval nagyobb eséllyel indulsz neki, hogy sikeresen részese lehess ezeknek a csodálatos, érintetlen medencéknek.
3-4 különböző helyszínen keressük majd a medencéket, ugrálunk, fürdünk, fotózunk. Az autótól 15-30 percet fogunk gyalogolni köves, sziklás terepen (adott esetben kézzel-lábbal is kell mászni). Elengedhetetlen kellék a vízi cipő, illetve, aki kíváncsi a medencék élővilágára, annak snorkel felszerelést is biztosítunk.

Teide Peak Hiking 3715m

Spanyolország és az Atlanti-óceán legmagasabb pontja. A világ harmadik legnagyobb vulkánja. A Teide egy nagy kaland, és kihívás mindenki számára. Nem szabad alábecsülni még a felvonó használata mellett sem.

Masca Hiking

A Masca-völgy egy kihagyhatatlan kirándulás a Tenerifére érkezők számára. Páratlan szépsége mindenkit lenyűgöz és magával ragad.