Rólunk

Minden amit rólunk tudni érdemes

Igyekszünk olyan aktív programokat szervezni, amivel nem járulunk hozzá a károsanyag kibocsátáshoz. Ha csak lehetőség van rá, saját fizikai erőnkből érjük el a mélységeket és a magasságokat.
A cég elsősorban magyaroknak szól, ennek ellenére 14 év kanári-szigeteki tartózkodás után szorosan együttműködünk a helyi lakosokkal, kultúrával, illetve elősegítjük annak fennmaradását. Rendszeresen szervezünk szemétgyűjtést völgyekben és strandokon, amivel elősegítjük a résztvevők környezettudatos magatartását.

A Vulcan Walkers által lehetőséget szeretnénk teremteni arra, hogy a résztvevők:

Dely Péter

Hegyi vezető

Dely Péter vagyok, 40 éves. Édesapám Dely Károly jógaoktató, aki gyermekkorom óta magával vitt a hegyekbe, többek között a Magas-Tátrába és a Szlovák-paradicsomba. Jógás csoportokat vezetve kirándultunk mind Magyarországon belül, mind külföldön. Ebben a szellemben nőttem fel, miközben édesanyámtól a zene szeretetét kaptam örökségül.

2009 óta élek a Kanári-szigeteken, 2011 óta Tenerifén. Énekes-zongoristaként dolgoztam az elmúlt 20 évben. 2015 környékén kezdtem el sziklát mászni Álmos Péterrel és Czakó Lászlóval. Itt találkoztunk Walter Gollerrel, aki utat mutatott a sportmászás világába.

Később megismerkedtem Josué González Luissal és a canyoning világával, amibe egyből beleszerettem.

Rendszeresen jártam a völgyekbe Gody Makensy, Pedromo Ultima Cuerda, Ricardo Carpinter Pestano társaságában, akiktől folyamatosan tanultam. Részt vettem Eduardo „Rex” Gomez kurzusán: „Taller de grandes verticales”.

Szerencsém volt Javier Martín-Carbajal szervezésében két kurzuson is részt venni, ahol tovább mélyítettem ismereteimet: Prevención, seguridad y autorescate, és Curso de equipamiento de vías de escalada.

Végül 2019-től 2022-ig három éven keresztül tanultam La Lagunaban az IES Genetoban. Itt sikeresen elvégeztem Tecnico Deportivo en Media Montana és a Tecnico Deportivo en Barrancos szakirányokat. Tanáraim: Sandra-José Kober, Josué González Luis, Juan Diego Amador Rivero.